Cтажування в Дослідницькій службі Верховної Ради України

Шановні колеги!
Громадська організація «Інтерньюз-Україна» запрошує взяти участь у спеціальній програмі стажування в Дослідницькій службі Верховної Ради України в межах проєкту «РАДА: наступне покоління», що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку (USAID).
 
МЕТА: надання інформаційно-аналітичної підтримки Верховній Раді України шляхом підготовки продуктів Дослідницької служби за безпосередньої співпраці з працівниками служби. Формування кадрового/експертного потенціалу служби.
 
Тривалість стажування: березень-вересень 2023 р.
 
Формат: стажування відбуватиметься у офлайн форматі (години залучення будуть окремо обговорюватись з керівниками стажування).
 
За результатами конкурсу буде відібрано до 5 учасників програми стажування. Відібраним учасникам гарантується стипендія у розмірі мінімальної заробітної плати. Учасники, які успішно пройдуть стажування, отримають сертифікати, рекомендаційні листи.
 
До участі в оцінці допускаються пропозиції, які містять:
  • Резюме розміром не більше двох сторінок формату А4;
  • Мотиваційний лист до участі у програмі розміром не більше однієї сторінки формату А4 українською мовою (в мотиваційному листі вкажіть, в якому відділі ДСВРУ Ви хотіли би пройти стажування);
  • Виконання практичного завдання (опис нижче);
  • Документи заповнені українською мовою;
  • Вчасно надіслані електронною поштою.
Більш детальна інформація про порядок стажування, вимоги до кандидатів та до практичного завдання за посиланням: https://internews.ua/vacancy/internship-research-service
 
Пропозиції на участь у конкурсі приймаються до 18.00 27 лютого 2023 року на пошту Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  з обов'язковим зазначенням теми листа: «Заявка на конкурс_Стажування в ДС ВРУ».
 
У разі виникнення питань, будь ласка, звертайтесь до Катерини Тебякіної за електронною адресою: Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.
 
Слава Україні!

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper