Відбулося засідання Вченої ради

 

4 березня відбулося чергове засідання Вченої ради Національного лісотехнічного університету України. Ректор Університету, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Загорський як голова Вченої ради розпочав засідання із привітань та вручення почесних грамот та подяк за успіхи у професійній діяльності.

 

vchena rada 04 03

 

Почесною грамотою Національного лісотехнічного університету України за багаторічну сумлінну працю та особистий вагомий внесок у систему освіти нагороджено директора Технологічного коледжу Національного лісотехнічного університету України, голову Ради директорів вищих навчальних закладів І-ІІ рівнів акредитації Львівської області ДАДАКА Романа Михайловича.

 

IMG 8783

 

Подяки Національного лісотехнічного університету України за підготовку та проведення тренінг-курсу підвищення кваліфікації із володіння технологіями створення сучасного навчального інтерактивного контенту вручено викладачам навчально-наукового інституту комп’ютерних наук та інформаційних технологій: кандидатці економічних наук, доцентці кафедри інформаційних систем і комп’ютерного моделювання ПАВЛЮК Уляні Володимирівні та кандидату технічних наук, доценту, завідувачу кафедри інформаційних систем і комп’ютерного моделювання СТОРОЖУКУ Олександру Леонідовичу.

IMG 8806

IMG 8813

Відповідно до порядку денного на засіданні Вченої ради розглядалися питання:

  • Про присвоєння вчених звань (доповідач – директор ННІ ІМАКІТ, професор Ігор Ребезнюк).
  • Про устандартоване українське слововживання (доповідач – директор ННІ ІМАКІТ, професор Ігор Ребезнюк).
  • Про річний фінансовий звіт університету за 2023 та фінансовий план на 2024 рік (доповідач – головний бухгалтер Анатолій Бурда).
  • Про подання працівників Університету для нагородження відомчими заохочувальними відзнаками МОН України (доповідач – проректор з науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв’язків, доцент Микола Борис).
  • Звіт про наукову і науково-технічну діяльність за період роботи на посаді доповів проректор з наукової роботи, професор Василь Лавний.
  • Про рекомендацію кандидатури до обрання на вакансію члена-кореспондента НАН України за спеціальністю “популяційна екологія” / без граничного віку (доповідач – проректор з наукової роботи, професор Василь Лавний).
  • Про робочу зустріч щодо створення алеї до 150-річчя НЛТУ України (доповідач – перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Олександр Сушинський).
  • Про рекомендацію до друку рукопису збірника наукових праць (доповідач – керівник редакційно-видавничого відділу Віталій Гураков).

На завершення засідання головуючий подякував присутнім за ефективну роботу. З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися в ухвалах Вченої ради Національного лісотехнічного університету України.

 

LOGO Vk

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper