Відбулося чергове засідання Вченої ради НЛТУ України

 

Ректор Національного лісотехнічного університету України, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Загорський як голова колегіального органу 28 вересня 2023 року провів засідання Вченої ради НЛТУ України.

 

IMG 4077

 

На початку засідання Вченої ради присутні привітали ректора Університету Володимира Загорського з обранням віце-президентом Ради Європейських Лісівників та Європейського Лісівничого Академічного Товариства. Після чого присутні заслухали Звіт делегації університету про участь у Міжнародних маніфестаціях лісівників 19-22 вересня 2023 року в Румунії, про що доповів в.о. завідувача кафедри екологічної економіки та бізнесу, професор Іон Дубовіч. 

 

IMG 4161

IMG 4086

 

У Міжнародних заходах лісівників, що проходили у м. Юпітер (Jupiter), повіт Констанца (Румунія) брала участь делегація у складі ректора НЛТУ України Володимира Загорського, в.о. завідувача кафедри екологічної економіки та бізнесу Іона Дубовіча і директора Страдчівського навчально-виробничого лісокомбінату Національного лісотехнічного університету України Олега Данчука. Відповідно до доручення Ради Європейських Лісівників ректор Університету вручив сертифікати членам Ради Європейських Лісівників та Дорадчої групи експертів з лісового господарства Європи, зокрема сертифікати отримали: доцент Олег Данчук, професор Василь Лавний, професор Ігор Соловій, професор Орест Кійко, професор Ярослав Геник, професор Юрій Дебринюк, професор Іон Дубовіч, доцент Руслан Вицега та старший науковий співробітник Ігор Скольський.

Під час засідання також було вручено Диплом ІІ ступеня за перемогу у ІІ Відкритому патріотичному фестивалі-конкурсі “Народ-герой героїв появляє” в номінації “Дизайн”, категорія “Професіонали”  Володимиру Прусаку і його студентці Марті Бодачевській.

 

Відповідно до порядку денного присутні на засіданні обговорювали та приймали рішення з таких питань:

Про присвоєння вчених звань: вченого звання професора – кандидатурі кандидата економічних наук Андрія Ліпенцева; вченого звання доцента – кандидатурі кандидата економічних наук Юлії Шведюк. Для проведення таємного голосування обрано лічильну комісію у складі трьох осіб: професора Ярослава Геника, старшого наукового співробітника Ігоря Скольського та Наталії Кендзьори.

 

 

Про підготовку до відзначення у 2024 році 150-річчя від заснування НЛТУ України доповів проректор з науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв’язків, доцент Микола Борис.

 Про підготовку об’єктів університету до експлуатації в осінньо-зимовий період 2023-2024 навчального року доповів проректор з адміністративно-господарської роботи Юрій Цинтилюк.

 Про зустріч з генеральним директором директорату фахової передвищої, вищої освіти з Олегом Шаровим поінформував присутніх ректор Університету, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Загорський.

 Про утворення спеціалізованих вчених рад з правом прийняття до розгляду та проведення разових захистів дисертацій здобувачів ступеня доктора філософії доповів заступник директора ННІ ДКТД, доцент Ігор Соколовський.

На завершення засідання головуючий подякував присутнім за ефективну роботу. З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися в ухвалах Вченої ради Національного лісотехнічного університету України.

 

 

LOGO ck

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper