Вітальне слово ректора з нагоди Дня знань і початку нового навчального року!

IMG 5045

Дорогі студенти, аспіранти, викладачі та співробітники, щиросердечно вітаю кожного з вас із Днем знань та початком нового навчального року!


Перші вересневі дні завжди хвилюючі, наповненні натхненням, вірою та сподіваннями на нові звершення. По особливому сердечно звертаюся до першокурсників, які поповнили нашу дружню родину Університету, який є визнаним осередком освіти і науки у європейській та світовій освітній спільноті. Бажаю, щоб скрізь і завжди ви відчували радість і гордість за те, що є студентами Національного лісотехнічного університету України. Будьте патріотами України, готовими захищати суверенітет і територіальну цілісність нашої держави, гідними послідовниками тих, хто прославив своїми досягненнями наш Університет і нашу Україну! Ми пишаємося своїми випускниками – видатними вченими, політичними та громадськими діячами, які зробили вагомий внесок у розвиток нашої держави. Зичу, щоб і ви пишалися тим, що поповнили лісотехнічну родину і здобули право берегти, розвивати і примножувати академічні традиції Університету, які формувало багато поколінь його студентів, викладачів і вчених. Вірю, що невдовзі й ваші здобутки доповнять скарбницю надбань Університету.

Вже вдруге, на жаль, навчальний рік ми розпочинаємо в умовах, коли Україна героїчно протистоїть широкомасштабному вторгненню ворога на територію України. Але за свою 149-річну історію Національний лісотехнічний університет України завжди був і залишається величним храмом знань, у якому зберігаються славні традиції і панують високі ідеали духовності, гуманізму, постійного пошуку істини, прагнення пізна­вати навколишній світ і робити життя на Землі досконалішим і гармонійним. Це підтверджується гаслом Університету: “AD NATURAM VIVERE DISCIMUS” – “Вчимося жити в гармонії з природою”.

Висловлюю глибоку вдячність науково-педагогічним працівникам, науковцям та співробітникам Університету за відданість професії, за те, що, незважаючи на воєнний час, ви віддаєте всі свої сили, знання і любов студентам, самовіддано служите справі навчання й виховання молоді, що є основою зміцнення, розвитку і процвітання нашої держави. Новий навчальний рік обіцяє бути нелегким, але я переконаний, що колектив Університету здатен подолати глобальні виклики сьогодення і цей рік обов’язково стане для нас роком нових досягнень в освіті та науці.

Бажаю усім бути незламними, зичу нових творчих звершень, освітніх і наукових здобутків, миру, добра та щоденних успіхів!

Перемоги українському народові!

 

Слава Україні! Героям слава!

 

З найкращими побажаннями – ректор Володимир ЗАГОРСЬКИЙ

Last modified on Середа, 06 вересня 2023 08:13

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper