День

У програмі:

 

Відкриття Дня мов Європейського Союзу в Національному лісотехнічному університеті України

Виступи представників посольств та консульств країн Європейського Союзу

Виступи представників від науково-педагогічних працівників та студентів

Завершимо весняний семестр!

Цього року ми як ніколи раді повідомити вам, що 23 травня, о 17:00 в конференц-залі НЛТУ УКРАЇНИ відбудеться ВЕСНА ЛІСОТЕХНІКИ

Театральний конкурс студентської творчості, де 5 інститутів виборюють нагороди та змагаються за кубок «Гран-прі Весни Лісотехніки 2024»

За квитками по 100 грн звертайся до:

  • IIMAKIT Данило +380936182317 @lux_1n_tenebris
  • ІДТД Софія +380964139775 @SVYSTUN_SOFIA
  • IKHIT Віталій +380688227868 @oliyniik
  • ІЛСПГ Анастасія +380960264018 @ta_sho_anasteysha
  • IEEM Марія +380937018681 @m_marys_s

Ми чекаємо саме на тебе!  З цією атмосферою не зрівняється ніщо ❤️‍

unnamed

9 травня в НЛТУ України в межах проєкту “Fem2Forests: Інноваційні шляхи ефективного залучення дівчат та молодих жінок до роботи в лісовому секторі” відбувся круглий стіл на актуальну тему: “Потреби та виклики, що виникають у дівчат та молодих жінок у лісовому секторі”.

IMG 1451

Ініціаторами та організаторами заходу виступили Національний лісотехнічний університет України та Агентство сприяння сталому розвитку Карпатського регіону “ФОРЗА”. Мета круглого столу: визначення та обговорення перешкод та потреб, що виникають у дівчат при виборі освіти та професійного шляху у лісовому секторі, а також можливі шляхи залучення дівчат та молодих жінок до лісового сектору.

IMG 1609

Розпочав роботу круглого столу ректор НЛТУ України , член-кореспондент НАН України, професор Володимир Загорський, який зазначив про важливість та актуальність такого заходу і побажав учасникам цікавих дискусій та обговорень.

9 травня в Науково-технічній бібліотеці Національного лісотехнічного університету України відбувся VI Всеукраїнський форум військових письменників. Вже шостий рік поспіль в межах форуму кілька днів відбуваються авторські зустрічі військових письменників, журналістів, ветеранів та добровольців з метою поділитися своїми думками, почуттями та рефлексіями на події сьогодення. Всеукраїнський форум військових письменників – це унікальний та неформальний майданчик для спілкування з цікавими людьми, які не лише творять українську історію, але й записують її, популяризують для прийдешніх поколінь.

IMG 1336

IMG 1435

Цьогорічними особливими гостями авторських зустрічей в НЛТУ України були:

Ботанічний сад Національного лісотехнічного університету України заслужено є окрасою не лише Alma mater, а й рідного міста. Вже не перший рік всі охочі містяни беруть участь у традиційній акції “Подаруй місту дерево”. З ініціативи Управління екології та природних ресурсів Львівської міської ради 25 квітня на території Ботанічного саду НЛТУ України біля адміністративного корпусу було висаджено робінії псевдоакації “Umbraculifera”.

IMG 0771

IMG 0747

У співпраці з Федерацією дзюдо у Львівській області в Національному лісотехнічному університеті України створено першу спеціальну програму інтелектуального та фізичного розвитку.

інтелектуальний і фізичний розвиток 1

Ректор Національного лісотехнічного університету України, чл-кор. НАН України, професор Володимир Загорський та голова Федерації дзюдо у Львівській області Сергій Дребот уклали договір про співпрацю та надання освітніх послуг.

IMG 0556

Ідейні напрацювання для створення даної спеціальної програми обговорювалися упродовж року робочою групою, яку очолював перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Олександр Сушинський. Відповідно до укладеного договору передбачається співпраця з надання таких освітніх послуг:

  • проведення курсів, консультацій, семінарів, тренінгів та практикумів; організація у позанавчальний час заходів за освітнім, науковим, технічним, туристичним, екологічним, спортивним та оздоровчим напрямами;
  • здійснення групових та індивідуальних занять з фізичної культури та спорту з використанням відповідної матеріально-технічної бази НЛТУ України.

LOGO Vk

Національний лісотехнічний університет України відвідав референт Бюро Української греко-католицької церкви з питань екології у Львівській Архієпархії о. Сергій Довба.

Earth Day 1

З початком Великого посту вже традиційно розпочинається ініціатива “Екологічне навернення для порятунку створіння”, яку вже чотирнадцятий рік поспіль проводить Бюро УГКЦ з питань екології з метою допомогти глибше й повніше пережити процес покаяння і навернення до Бога, завдяки поглибленню свідомості щодо відповідальності за створений Богом світ та шляхів її здійснення у повсякденному житті кожної людини.

Page 1 of 60

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

Address

  103, Gen. Chuprynky St., Lviv, 79057
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Support

Communications Center

site@nltu.edu.ua

JoomShaper