Про те, як пройшов щорічний фестиваль «Весна Лісотехніки - 2018»

  • ЩО?

Весна Лісотехніки - фестиваль творчості, що є символом справжньої студентської весни. Свято, де співають, жартують, танцюють, де емоції зігрівають зсередини. В цей день студент може побувати в омріяних ролях (від кущика до космонавта). Тільки тут, раз на рік викладач слухає студента із задоволенням та чекає свіжого жарту про свого колегу.

  • ДЕ?

Цьогоріч учасники фестивалю мали приємність черговий раз випробувати сцену Міського палацу культури ім. Гната Хоткевича. Місце проведення заходу узгоджується заздалегідь. Основним критерієм вибору є місткість залу, оскільки вона має дозволити студентству, викладацькому складу та всім бажаючим насолодитись подією.

  • КОЛИ?

Минулого тижня, 25 квітня відбувся довгоочікуваний щорічний фестиваль. Зазвичай він проходить в травні, та цього року весна не вагалась, і принесла нам вже майже літнє тепло посеред квітня.pPd9JZpi 8g1

Кожен інститут сформував команду для того, щоб отримати звання кращого. Вони старанно трудилися на протязі довгих репетицій, вкладали в них серце і душу аж до самого виступу.

Qn1shPhzVhU1Настав той день, день коли отримують не тільки омріяні кубки, а й неповторні емоції від самого виступу та публіки. Відкривала фестиваль команда ІМАКІТ. Незважаючи на невелику кількість студентів виступаючі показали себе з кращої сторони та продемонстрували свої вміння гри на гітарі, вокальні здібності, а також відтворили частинку історії про навчання в Лісотесі, коли він був ще не університетом, а школою.

YuObyEfJSR81Несподівано частина команди ІЛСПГ перейшла на «темну сторону» та замислила викрасти головний кубок «Весни». Мотивом цього послужила 5-річна спрага до перемоги. Головною зброєю зловмисників стали: вбивчий гумор та якісна акторська гра. Незважаючи на вагомі аргументи нова поліція не побоялась вийти на «діло» і влаштувала ефектне світлове шоу при затриманні грабіжників.

H1sgw7McivU1Третіми на сцену просто із залу повилазили зомбі команди ІДТД. Серйозну підготовку учасників було помітно з перших секунд виступу. Реалістичний макіяж, цікавий ВІА, насичений танець та чуттєве виконання вокального соло встановили високу планку на фестивалі. Студенти оригінально обґрунтували на полотні актуальність тематики свого виступу в наш час та закликали не бути зомбі!

xWO3HNw zIc1Останніми на черзі, та не у рейтингу, були студенти ІЕЕМ. Це були морські пірати, які гнались не за золотом, а за дорогоцінним рецептом здачі сесії. На їхньому шляху було багато перепон, та крутий саксофон із чарівними дівчатами не дали ентузіазму погаснути. Дякуючи ворожці та дивовижній зіграності команди, яка продемонструвала гаряче світлове шоу з дороговказами, наші пірати змогли віднайти жаданий скарб.

  • ВІТАЄМО

Усіх учасників з вдало проведеним фестивалем весни. Окремі нагороди у номінаціях «кращий» отримують:

  • Олена Дмитрів (ІЕЕМ) – краща акторка
  • Василь Зрум (ІЛСПГ) – кращий актор
  • Назар Мартиновський (ІЕЕМ) – кращий режисер-постановник
  • «Викрадення кубку лісотеху» (ІЛСПГ) – кращий СТЕМ
  • Назар Корнійчук «Перечекати цей дощ» (ІДТД) – кращий вокал
  • «Thriller» (ІДТД)– кращий ВІА
  • «Zombiedance» (ІДТД) – кращий танець
  • «Зоряний танець» (ІЕЕМ) – кращий фрістайл

Здобуті місця:

1 місце – ІДТД

2 місце – ІЕЕМ

3 місце – ІЛСПГ

4 місце – ІМАКІТ

  • ЦІКАВО

Команда ІДТД третій рік поспіль займає 1 місце
Вперше за багато років механіки не взяли номінацію «кращий танець»
Кожен інститут зайняв те саме місце, що й минулого року.
  • ДЯКУЄМО

Першочергово організатору – Первинній профспілковій організації студентів НЛТУ України та спонсорам за фінансування заходу. Окрему подяку висловлюємо журі за професійне та об’єктивне оцінювання конкурсантів, у складі:

  • Оксана Коваль – художній керівник народного ансамблю танцю «Полонина» Національного лісотехнічного університету України.
  • Лілія Фльорко – кандидат філософських наук, доцент кафедри філософії та психології Національного лісотехнічного університету України.
  • Віра Слюсар – випускниця Національного лісотехнічного університету України, режисер-постановник студентського театру естрадних мініатюр «Адреналін».
  • Дарія Могінська – засновниця тренінгів та фірми «Мрій Дій» та першої вокальної школи на Левандівці «Blue Blues». Учасниця гурту «Sisterzz Voice». Є солісткою багатьох австрійських, німецьких та українських оркестрів.
  • Ігор Гайдук – заступник директора департаменту освіти і науки Львівської обласної державної адміністрації. Екс-голова профкому студентів Національного лісотехнічного університету України
  • Тарас Харитоненко – випускник Національного лісотехнічного університету України. Учасник студентської команди КВН «Рожевий Кінг-Конг» та фіналіст Дніпровської Ліги Сміху.

Дякуємо кожному учаснику за присвячені зусилля, час та подаровані емоції, ведучим, глядачам і всім хто долучився, щоб зробити це яскраве свято.

  • БАЖАЄМО

Щоб час до наступної «Весни Лісотехніки» пройшов на позитиві, додав кожному сил та наснаги до дій, збудував дружні стосунки між «старими лісотехніками» та «першачками» і дозволив гідно виступити в новому році на фестивалі студентської творчості.

Юлія Гербут,
Мар’ян Опришко

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper