Науковець має бути чесним!

semeniuk 8510 червня 2020 р. виповнюється
85 років
з Дня народження сучасного науковця, філософа,
професора кафедри філософії, соціології та культурології НЛТУ України
Семенюка Едуарда Павловича.

За 27 років (з 1993 по 2020) завідування кафедрою філософії (згодом філософії та психології) НЛТУ України, Едуарду Павловичу вдалося створити хороший осередок науки, освіти та практики. Знання та досвід відомого науковця додають кожному з нас відчуття підтримки, розуміння і особистісного росту.

Шановний, Едуарде Павловичу! Як знаний учений, філософ, викладач Ви робите великий внесок у розвиток вітчизняної освіти і науки, виховуєте нове покоління громадян України, передаючи кожній молодій людині неоцінений скарб високої освіченості, інтелігентності та духовності. Ми знаємо Вас як компетентного професіонала, принципового керівника, талановитого організатора і просто порядну та чуйну людину.

Зичимо Вам здоров'я, радості, невичерпної енергії, успіхів у Вашій благородній справі, нових здобутків у ім'я української освіти і науки.

Хай кожен день буде сповнений гарним настроєм, душевними зустрічами і плідною працею. Щоб Вас завжди зігрівали теплі слова близьких і рідних. А ще — хороших новин, величезної сили духу та приємних подій!

З великого повагою
колектив кафедри філософії,
соціології та культурології.

Last modified on Wednesday, 10 June 2020 08:09

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper