Започатковано співпрацю з Вищою школою публічного управління

image 50388993Ректор Національного лісотехнічного університету України, чл.-кор. НАН України, проф. Володимир Загорський разом із колективом кафедри публічного управління та адміністрування НЛТУ України ініціювали налагодження співробітництва з Вищою школою публічного управління, адже цього навчального року зроблено перший набір слухачів зі спеціальності публічне управління та адміністрування на всіх рівнях – від бакалавра до доктора філософії, а також активізувалася діяльність Центру професійного розвитку НЛТУ України, де пройшли підвищення кваліфікації чимало представників органів державної влади, місцевого самоврядування та державних службовців різних служб.

20 квітня 2023 року перший проректор з науково-педагогічної роботи, проф. Олександр Сушинський та керівник Центру професійного розвитку доц. Андрій Ліпенцев провели онлайн-зустріч із директоркою Вищої школи публічного управління Юлією Лихач. Мета розмови – налагодження співробітництва, спрямованого на інноваційний, інституційно-організаційний розвиток, консолідація зусиль щодо проведення досліджень, обміну знаннями, експертної підтримки, реалізації дослідницьких проєктів, проведення інформаційних заходів, розроблення програм підвищення кваліфікації та освітніх матеріалів для публічних службовців, зокрема з питань державної політики у сфері природних ресурсів, землекористування, лісового господарства тощо.

image 50388993

image 67162881

Під час обговорення важливих робочих питань співрозмовники поділилися очікуваннями від подальшої співпраці, проаналізували ресурсний потенціал та прийняли рішення про укладення Меморандуму про партнерство та співпрацю між Вищою школою публічного управління та Національним лісотехнічним університетом України.

У межах підписаного  Меморандуму Національний лісотехнічний університет України вже у травні 2023 року долучається до проведення науково-практичної конференції за міжнародної участі “Європейські орієнтири публічного управління”. Такого високого рівня захід організовано Національним агентством України з питань державної служби спільно з Вищою школою публічного управління та Центром адаптації державної служби до стандартів Європейського Союзу. Детальніше можна ознайомитися за покликанням: https://hs.gov.ua/announcements/konferencziya-2/

Вища школа публічного управління утворена наказом Національного агентства України з питань державної служби як заклад післядипломної освіти з метою надання освітніх послуг в частині професійного розвитку та підвищення кваліфікації публічних службовців – осіб, які займають політичні посади, державних службовців, голів місцевих державних адміністрацій, їх перших заступників та заступників, посадових осіб місцевого самоврядування, депутатів місцевих рад.

LOGO comunication1

 

 

 

 

 

Last modified on Saturday, 22 April 2023 13:54

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper