Можливості для професійної самореалізації

Наприкінці березня відбулася практико орієнтована зустріч “Можливості для самореалізації” з фахівцями телеканалу “Еспресо” та FM “Галичини”.

8

29 березня студенти групи ІД-21 були на екскурсії у Львівському офісі телеканалу “Еспресо”. Керівник Михайло Хвойницький розповів студентам про телеканал, особливості його функціювання, продемонстрував як здійснюється мовлення, познайомив з провідними ведучими. Він наголосив на тому, що “Еспресо” прагне розповідати про важливі події першим. Інформація подається якнайшвидше, у найближчому випуску новин, на стрічці сайту, у найприйнятнішому форматі.

23

30

Студенти також мали нагоду ознайомилася з роботою радіостанції FМ “Галичина”. Програмний директор Юлія Бельська розповіла студентам про специфіку ведення прямого ефіру, його роботу в екстремальних ситуаціях, особливості інформаційного наповнення загалом, відбору музики, поведінку ведучого тощо. Студенти побували у студії під час запису інтерв’ю та поспілкувалися з Марією Бурмакою, Романом Чайкою, поспостерігати за їхньою роботою під час запису.

1

2

Завдяки завідувачці кафедри психології та соціально-гуманітарних дисциплін, д. пед. н., професорці Оксані Гриджук та заступниці завідувачки кафедри психології та соціально-гуманітарних дисциплін, к. філос. н., доцентці Лілії Фльорко, студенти отримали мотиваційне заняття та надихаючу зустріч, що спонукатиме їх до роздумів про можливості для розширення майбутньої сфери діяльності.

Last modified on Середа, 03 квітня 2024 08:57

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper