Відбулося чергове засідання Вченої ради

28 березня відбулося чергове засідання Вченої ради Національного лісотехнічного університету України. Ректор НЛТУ України, чл.-кор. НАН України, професор Володимир ЗАГОРСЬКИЙ як головуючий розпочав засідання із вручення почесних грамот Університету та подяк.

Засідання Вченої ради 2

Напередодні Вченої ради, 20 березня, відбулася спільна акція зі створення “Алеї Героїв України” присвячена 150-літтю Національного лісотехнічного університету України, яка стала найдовшою в країні липовою алеєю (протяжність – 17 км) та зафіксована в Національному реєстрі рекордів України. До реалізації проєкту, окрім Університету, долучилося чимало організацій, зокрема: Департамент екології та природних ресурсів Львівської обласної державної адміністрації, Львівська обласна рада, Служба відновлення та інфраструктури у Львівській області, Департамент дорожнього господарства облдержадміністрації, Департамент комунікації та внутрішньої політики облдержадміністрації, структурні підрозділи та філії ДП “Ліси України”, ОКС ЛГП “Галсільліс”, Жовківська міська рада, природоохоронні структури Львівщини, Кінологічний навчальний центр у м. Великі Мости ДПС України, Державна екологічна інспекція у Львівській області та Львівська державна лісовпорядна експедиція, ЛОГЕО “Західноукраїнське об’єднання лісівників і екологів” та представники громадськості.

D:\РОБОТА _06.03.2024\САЙТ\новини сайту\вчена рада_28.03.2024\IMG_9751.jpg

D:\РОБОТА _06.03.2024\САЙТ\новини сайту\вчена рада_28.03.2024\IMG_9748.jpg

За активну участь у підготовці та проведенні заходу із висадження “Алеї Героїв України” з нагоди відзначення 150-річчя Національного лісотехнічного університету України та Всесвітнього дня лісів почесні грамоти НЛТУ України вручено:

Оксані ВІЙТИК, т. в. о. директора департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної військової адміністрації; Андрію СЕНЮКУ, начальнику управління охорони природних ресурсів департаменту екології та природних ресурсів Львівської обласної військової адміністрації

IMG 9780

IMG 9785

Анатолію ДЕЙНЕЦІ, начальнику Західного міжрегіонального управління лісового та мисливського господарства

IMG 9776

IMG 9770

Івану ПІДГОРОДЕЦЬКОМУ, в.о. генерального директора ОКС ЛГП “ГАЛСІЛЬЛІС”; Ігорю ТРЕНИЧУ, заступнику генерального директора ОКС ЛГП “ГАЛСІЛЬЛІС”

IMG 9819

IMG 9816

Федіру ПЕЛИНЬО, директору філії “Львівське лісове господарство” ДП “Ліси України”; Роману КОВАЛЮ, головному лісничому філії “Львівське лісове господарство” ДП “Ліси України”

IMG 9795

IMG 9800

Степану СОХНАЦЬКОМУ, лісничому В’язівського лісництва філії “Львівське лісове господарство” ДП “Ліси України”

IMG 9808

Миколі БОРИСУ, кандидату технічних наук, доценту, проректору з науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв’язків НЛТУ України; Юрію ЦИНТИЛЮКУ, проректору з адміністративно-господарської роботи НЛТУ України

IMG 9876

IMG 9862

Володимиру ПРУСАКУ, доктору педагогічних наук, професору, завідувачеві кафедри дизайну НЛТУ України; Ярославу ІВАНЦЮ, помічнику ректора НЛТУ України; Ігорю РУДЬКУ, кандидату технічних наук, доценту, доценту кафедри лісопромислового виробництва та лісових доріг, голові профкому НЛТУ України

IMG 9853

IMG 9849

Богдану М’ЯКУШУ, завідувачу навчально-виробничою майстернею НЛТУ України; Олександру КОЗАКУ, завідувачу Шацької науково-навчальної лісоекологічної лабораторії НЛТУ України; Олегу ПІМЕНОВУ, провідному фахівцю відділу організаційно-технічного забезпечення ННІ екологічної економіки і менеджменту НЛТУ України

IMG 9867

IMG 9874

IMG 9880

За багаторічну сумлінну працю у Національному лісотехнічному університеті України, вагомі здобутки в царині освіти і науки, віддану працю на педагогічній ниві, досягнення у галузі лісівництва, активну участь у громадському житті Університету а з нагоди 80-річчя від дня народження нагороджено почесною грамотою НЛТУ України Григорія КРИНИЦЬКОГО

IMG 9827

За сумлінне та професійне виконання своїх посадових обов’язків, своєчасне й якісне підготовлення документів для відзначення наукових і науково-педагогічних працівників, громадську активність і забезпечення належного функціонування відділу кадрів Університету нагороджено почесною грамотою НЛТУ України Ігоря ЛЕХА

IMG 9840

Також ректор Університету вручив диплом доктора філософії ОНП Галузеве машинобудування Юрію ШПУЛЯРУ, який, відповідно, здобув науковий ступінь доктора філософії

IMG 9847

Відповідно до порядку денного Вченої Ради на засіданні розглядалися питання:

Про присвоєння вчених звань (доповідачі: завідувач кафедри технологічних машин і технічного сервісу, доцент Юрій Озимок; завідувач кафедри екологічної економіки та бізнесу, професор Іон Дубовіч).

Про підготовку до акредитації освітніх програм з підготовки здобувачів вищої освіти в університеті (доповідач: перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Олександр Сушинський).

Про започаткування підготовки здобувачів вищої освіти в університеті за новими освітньо-професійними програмами (доповідач: директор ННІ ЕЕМ, доцент Микола Матвеєв).

Про висунення кандидатур до присвоєння почесних звань України (доповідач: проректор з науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв’язків, доцент Микола Борис).

Про подання працівників університету для нагородження відомчими заохочувальними відзнаками МОН України та нагородами Львівської обласної ради (доповідач: проректор з науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв’язків, доцент Микола Борис).

Про рекомендацію до друку рукописів підручників, навчальних посібників, монографій, випусків збірників науково-технічних праць (доповідачі: керівник редакційно-видавничого відділу НЛТУ України Віталій Гураков; завідувач кафедри обліку і аудиту, професор Петро Гарасим; завідувачка кафедри психології та соціально-гуманітарних дисциплін, професорка Оксана Гриджук; завідувачка кафедри публічного управління та адміністрування, професорка Надія Калашник).

IMG 9750

IMG 9744

На завершення засідання головуючий подякував присутнім за ефективну роботу. З усіма прийнятими рішеннями можна ознайомитися в ухвалах Вченої ради Національного лісотехнічного університету України.

LOGO Vk

Last modified on П'ятниця, 12 квітня 2024 11:35

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper