Відбулася робоча зустріч з неординарним Сергієм Захаріним

Green Modern Business Card Design Branding Template 1

 

Національний лісотехнічний університет України часто відвідують відомі особи такі, як: представники Верховної ради України, Міністерства оборони України, депутати Європарламенту, посадовці різних рівнів, заслужені діячі науки і техніки України, представники громадських організацій і асоціацій, а також бізнесмени. Наприкінці минулого тижня, 19 січня, перебуваючи з робочим візитом на Львівщині, завітав до НЛТУ України заступник Голови Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів з питань цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації, доктор економічних наук, професор Сергій Захарін.

 

IMG 8019 1

IMG 7914 1

 

Ректор Університету, член-кореспондент НАН України, доктор економічних наук, професор Володимир Загорський та члени Вченої ради провели засідання-зустріч, щоб поспілкуватися з неординарним науковцем та експосадовцем Міністерства освіти і науки України, який у 2020-2023 рр. обіймав посади керівника Патронатної служби Міністра МОН України, державного секретаря МОН України, а нині представляє керівництво Держпродспоживслужби України.

 

 

Сергій Захарін упродовж останніх двох років спостерігає за змінами та динамічним розвитком НЛТУ України, відкриттям нових спеціальностей, фахівці яких є дуже затребуванні на ринку праці. Неабияке зацікавлення викликало утворення ще одного науково-навчального інституту НЛТУ України – Комп’ютерних наук та інформаційних технологій, який, на сьогодні, є актуальним та вкрай необхідним, адже наша країна перебуває в активній фазі цифрового розвитку, цифрових трансформацій та цифровізації.

 

 

Учасники робочої зустрічі порушили немало важливих питань, серед яких були і питання міжнародних проєктів та грантів, наукових досліджень, реформ в освітній галузі тощо. Після засідання ректор Університету Володимир Загорський ознайомив гостя з структурними підрозділами НЛТУ України та матеріально-технічною базою, водночас була можливість  поділитися запланованими проєктами. Посадовець Держпродспоживслужби України Сергій Захарін залишився позитивно вражений діяльністю Університету і побажав колективу реалізації усього запланованого.

LOGO Vk

Last modified on Понеділок, 22 січня 2024 13:02

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper