Літня школа із Шотландською лісовою школою

ssf

ssf

logo nltu

17 та 18 серпня 2023 року в режимі онлайн відбулася Літня школа між Шотландською лісовою школою (Scottish School of Forestry) та Національним лісотехнічним університетом України. Літню школу організовано в рамках програми Twinning відповідальними від Шотландської лісової школи Нілом Кліландом (Neil Cleland) та від НЛТУ України Сергієм Гаврилюком.

Під час Літньої школи були заслухані доповіді про Шотландську лісову школу (Ніл Кліланд) та Національний лісотехнічний університет України (Сергій Гаврилюк). Про історію лісів у Шотландії доповів Йоахім Боем (Joachim Boehm), а про лісове господарство України – проф. Василь Лавний.

Про лісове господарство Шотландії розповів Еван Бовдіч (Euan Bowditch), а про лісовий сектор України – проф. Орест Кійко. У роботі літньої школи взяли участь і інші викладачі та студенти з Шотландської лісової школи та НЛТУ України.

Щодня проводилася дискусія для кращого розуміння особливостей лісового господарства обох країн, можливостей подальшої співпраці в рамках програми Twinning. Як результат, домовлено продовжити співпрацю також для підготовки Зимової школи та Літньої школи у 2023-2024 навчальному році, куди також залучити представників університетів Європейського союзу.

 

інформація з сайту (https://ilspg.nltu.edu.ua/2023/08/scottish-summerschool-2023-08-21/)

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper