Налагоджуємо співробітництво для розвитку дуального навчання

 

9 серпня 2023 року ректор Національного лісотехнічного університету України, чл.-кор. НАН України, проф. Володимир Загорський провів робочу зустріч з представниками приватної організації “DUO WORK Kft” (директор Sebok Tibor, Угорщина) для обговорення питань, що стосуються насамперед дуальної освіти. Ця зустріч відбулася з ініціативи завідувача кафедри екології, проф. Леоніда Копія та доцента кафедри лісівництва, доц. Сергія Копія, які вже тривалий час співпрацюють з іноземними колегами та беруть участь у різних проєктах.

 

IMG 2720

 

Під час зустрічі представники “DUO WORK Kft” детально розповіли про свою діяльність, зазначили, що основною метою їх організації є забезпечення дуального навчання для працівників деревообробного комплексу. Так, щороку за їх підтримки навчаються понад 100 осіб. Ця форма навчання є вкрай важливою, оскільки дає змогу не лише закріпити теорію на практиці, а навчатися в умовах виробництва.

 

IMG 2669

 

Ректор НЛТУ України, проф. Володимир Загорський зазначив, що взаємна співпраця університету з “DUO WORK Kft” популяризуватиме європейську практику у сфері деревообробних технологій та покращуватиме навчальний процес для здобувачів лісотехнічних спеціальностей.

 

IMG 2678

IMG 2686

 

Наприкінці зустрічі керівники підписали Меморандум про співробітництво між Національним лісотехнічним університетом України та “DUO WORK Kft”, який передбачає такі напрями співпраці:

  • формування узгоджених дій, спрямованих на залучення викладачів та студентів до реалізації проєктів у сфері деревообробної галузі;
  • організація та проведення науково-комунікативних заходів;
  • організація та проведення спільних досліджень, розробок, аналітичних оглядів;
  • розробка та реалізація нових методичних можливостей у сфері деревообробної освіти.

LOGO ck

Last modified on Четвер, 10 серпня 2023 15:33

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper