Студенти НЛТУ України отримали повноправне членство в Українській студентській лізі

Голова студентської ради Національного лісотехнічного університету України Юлія Зонгайм взяла участь у конгресі “Української студентської ліги”, який відбувся 14-16 липня у Києві. Учасниками були представники тридцяти семи університетів України із різних міст: Києва, Харкова, Запоріжжя, Львова, Луцька, Рівного, Донецька, Острога, Одеси та інших, а також представники  тринадцяти громадських організацій.

 

IMG 7157

 

Голова студентської ради Зонгайм Юлія на конгресі представила роботу студентської ради НЛТУ, розповіла про роботу студентського самоврядування, студентський актив, благодійні заходи та ініціативи. Завершила доповідь презентацією фото-звіту з благодійного стенд-апу, який відбувся 20 березня 2023 року в НЛТУ України, де студентам Лісотехніки вдалося зібрати 43 956 грн, за які вони закупили систему управління дронами та військове спорядження для випускників НЛТУ, які зараз воюють у складі ЗСУ. Треба зазначити, що в межах проєкту “Благодійний стенд-ап університетами України”, НЛТУ України зібрав найбільшу суму серед інших університетів.

 

IMG 6565

IMG 6591

ОСС НЛТУ України уже втретє долучився до конгресу українських, студентських лідерів та цього разу подав свою кандидатуру на вступ до повноправних членів ГО “Українська студентська ліга”, де повноправні члени ОСС та ГО спілки ОДНОГОЛОСНО проголосували за вступ НЛТУ до громадської організації.

32010

37633

Вітаємо студентську раду та усіх студентів НЛТУ України, радіємо успіхам та можливістю відігравати провідну роль в студентській спільноті України!

 

LOGO ck

Last modified on Середа, 19 липня 2023 13:36

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper