Відбулося засідання Вченої ради НЛТУ України

 

29 червня ректор Національного лісотехнічного університету України, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Загорський як голова колегіального органу провів чергове засідання Вченої ради. 

 

IMG 1129

 

Розпочалося засідання з вручення подяки та диплому, зокрема:

Подяку від Тернопільського національного педагогічного університету ім. Володимира Гнатюка за презентацію навчального посібника “Українське наукове слововживання”, активну культурно-освітню діяльність, популяризацію українства та плідну співпрацю отримав Ігор Ребезнюк. А також із приємністю вручили диплом аспірантці кафедри екологічної економіки та бізнесу НЛТУ України Зоряні Сенеті, яка стала лауреатом обласної премії для працівників наукових установ і закладів вищої освіти Львівської області у 2023 році. Науковий керівник аспірантки – професор Іон Дубовіч.

 

IMG 0931

IMG 0942

 

Присутні на засіданні обговорювали та приймали рішення з таких питань:

  1. Про присвоєння вчених звань, зокрема: присвоєння вченого звання професора кандидатурі доктора сільськогосподарських наук Володимира Крамарця (доповідав завідувач кафедри лісівництва, професор Григорій Криницький) та присвоєння вченого звання доцента кандидатурі кандидата сільськогосподарських наук Володимира Кучерявого (доповідав завідувач кафедри ландшафтної архітектури, садово-паркового господарства та урбоекології, професор Ярослав Геник).

 

Після обговорення для проведення таємного голосування обрали лічильну комісію у складі трьох осіб: доцента Ігоря Рудька, доцента Ігоря Крошного та Надії Кірєєвої. Після перерви на голосування лічильна комісія доповіла про результати своєї роботи, що оформлено протоколами лічильної комісії.

 

 

  1. Про Стратегію розвитку Національного лісотехнічного університету України на 2023-2032 роки та про зміни у структурі університету (доповідав перший проректор з науково-педагогічної роботи, професор Олександр Сушинський).

  IMG-1141.jpg

  1. Про створення в НЛТУ України Центру визнання попереднього навчання та про нормативно-правові документи діяльності університету, такі як: Положення про рейтингове оцінювання професійної діяльності науково-педагогічних працівників, кафедр і навчально-наукових інститутів Національного лісотехнічного університету України та Положення про планування та облік роботи науково-педагогічних працівників Національного лісотехнічного університету України (доповідав проректор з науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв’язків, доцент Микола Борис)

IMG 1164

  1. Про призначення іменних стипендій та премій студентам у І семестрі 2023-2024 навчального року (доповідав керівник навчально-методичного відділу, доцент Роман Салабай).

IMG 1174

  1. Звіт делегації університету про візит до Технічного університету міста Зволена (доповідав проректор з науково-педагогічної виховної роботи та міжнародних зв’язків, доцент Микола Борис) та звіт про стажування делегації НЛТУ України в Університеті сталого розвитку Еберсвальде (доповідав проректор з наукової роботи, професор Василь Лавний).

     IMG 1219

  1. Про уточнення тем дисертаційних робіт та про призначення директора Ботанічного саду загальнодержавного значення НЛТУ України (доповідав проректор з наукової роботи, професор Василь Лавний).

IMG 1226

  1. Про рекомендацію до друку рукописів підручників, навчальних посібників, монографій та збірників наукових праць (доповідали: заступник головного редактора збірника наукових праць “Ефективність державного управління”, доцент Андрій Ліпенцев; завідувач кафедри лісівництва, професор Григорій Криницький).

IMG 1186

Засідання відбувалося активно та динамічно, учасники дискутували та приймали виважені рішення, які оприлюднені в ухвалах Вченої ради НЛТУ України. На завершення головуючий подякував науково-педагогічним працівникам за плідний навчальний рік та побажав подальшої ефективної роботи.

LOGO comunication1

 

Last modified on Вівторок, 04 липня 2023 07:55

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper