Співпрацю скріплено меморандумом

21 червня 2023 року ректор Національного лісотехнічного університету України, член-кореспондент НАН України, професор Володимир Загорський та начальник Військово-медичного клінічного центру Західного регіону, полковник медичної служби Володимир Книгиницький підписали меморандум про співробітництво з метою вирішення актуальних питань інноваційного, інституційно-організаційного розвитку охорони здоров’я та підсилення спроможності військово-медичного закладу Збройних сил України.

 

IMG 0582

 

Відповідно до положень Меморандуму передбачається консолідація зусиль, спрямованих на спільну діяльність у підготовці концепцій, програм і планів розвитку охорони здоров’я та медицини, організація професійного навчання працівників Військово-медичного клінічного центру Західного регіону через підготовку, перепідготовку, спеціалізацію та підвищення кваліфікації у сфері публічного управління та адміністрування, а також реалізація спільних проєктів, проведення тренінгів, конференцій тощо.

IMG 0595

IMG 0597

Ідейні напрацювання, які неодноразово обговорювалися керівниками установ, та робочі зустрічі щодо визначення основних напрямів співробітництва, які відбувалися за ініціативи керівника Центру професійного розвитку НЛТУ України, доцента Андрія Ліпенцева, заступника начальника Центру з медичної частини ВКМЦЗР, полковника медичної служби Ольги Зачепи та начальника клініки хірургії серця ВКМЦЗР Михайла Сироїда, скріплено підписанням офіційного документу.

Під час зустрічі присутні поділилися стратегічними напрацюваннями у роботі та перспективами, обговорили перші спільні проєкти для реабілітації хворих із залученням ресурсного потенціалу НЛТУ України, щоб лікування пацієнтів Військово-медичного клінічного центру Західного регіону відбувалося максимально комфортно та ефективно. Завершилася зустріч взаємними сподіваннями на плідну співпрацю та успішну реалізацію усього запланованого. РАЗОМ ДО ПЕРЕМОГИ!

 

LOGO comunication1

 

Last modified on Середа, 21 червня 2023 16:29

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper