Відкриття Освітньо-професійної програми «Екологічне право» у Національному лісотехнічному університеті України потребує підвищення професійних навиків викладацького складу

 

trening 2trening 1

Викладачі кафедри історії України, економічної теорії та права, кафедри ботаніки, деревинознавства та недеревних ресурсів лісу та працівники юридичного відділу університету взяли участь у Тренінгу «Особливості досудового розслідування кримінальних правопорушень проти довкілля», який проходив у Києві з 30 травня по 1 червня 2023 р. Захід було організовано громадською спілкою «Всесвітній фонд природи України» WWF-Україна у рамках проекту SWIPE-https://stopwildlifecrime.eu/. Національний звіт щодо правопорушень проти дикої природи в Україні за період 2015–2020 рр. можна знайти за посиланням https://wwfcee.org/pdf_collections/25/2022-02%20WWF-UA_SWIPE_national%20report_UKR.pdf Однією з організаторів тренінгу стала юрисконсульт НЛТУ України, адвокат, старший експерт із соціо-політичних питань    WWF-Ukraine, Софія Шутяк.

Під час тренінгового курсу розглядались практичні аспекти проведення розслідування кримінальних правопорушень, що посягають на довкілля, та проведення слідчих (розшукових) дій з урахуванням національного та міжнародного права. В обговоренні взяли участь представники митних, правоохоронних органів та суду, прокуратури, національної поліції, адвокатської спільноти, Міндовкілля, Всесвітнього фонду природи Україна, наукових організацій та установ, котрі напрацювали методично-навчальні матеріали для тренінгу.

Усі учасники Тренінгу отримали Сертифікати про участь у заході.

Слід зазначити, що цього року в університеті ліцензували нову освітньо-професійну програму «Екологічне право», за спеціальністю 081 Право, яка дозволить готувати висококваліфікованих фахівців з права, здатних розв’язувати складні спеціалізовані задачі та вирішувати на практиці проблеми у галузі права, захищати та представляти права, свободи та законні інтереси фізичних та юридичних осіб, зокрема у природоохоронній галузі.

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper