День відкритих дверей НЛТУ України в Кременецькому лісотехнічному фаховому коледжі

ktkk13 травня 2023 року заступник директора Навчально-наукового інституту деревообробних та комп'ютерних технологій і дизайну Ігор Соколовський відвідав із профорієнтацією Кременецький лісотехнічний фаховий коледж  Зустріч відбулася з колективом коледжу та зі студентами випускних груп освітньо-професійних програм: Лісове господарство, Обробка деревини, Експлуатація і ремонт обладнання лісового комплексу. В 2022 році у наш університет вступило 19, а в 2021 р. – 20 випускників коледжу. 

 

1 1
1 3
1 4

 

Під час зустрічі окреслено важливість продовження навчання та здобуття вищої освіти в НЛТУ України, детально ознайомлено випускників коледжу з особливостями вступної кампанії 2023 року. Випускникам надано вичерпну інформацію щодо правил прийому в НЛТУ України та особливостей навчання, про можливості розкриття своїх здібностей у науковій чи громадській роботі, приділено увагу міжнародній мобільності студентів та можливостям для стажування і подальшого працевлаштування за фахом у провідних компаніях. Зустріч відбувалася у дружній та невимушеній атмосфері.

Після завершення зустрічі зі студентами, відбулося спільне засідання із цикловою комісією технологічних дисциплін, на якому обговорено питання перспективи розвитку освіти в Україні та співпраці університету з коледжем. 

 

2 1
2 2

 

Студентів та викладачів коледжу запрошено у Львів 6-9 червня 2023 року для відвідування ХХIV Міжнародної виставки «Деревообробка 2023», а також ознайомлення із навчальною базою університету, викладацьким колективом та дирекціями інститутів за профільними спеціальностями коледжу.

Для зручності комунікації із майбутніми вступниками створена Viber спільнота, у якій надається актуальна інформація щодо етапів та особливостей вступної кампанії у 2023 році в НЛТУ України.

Особлива подяка адміністрації коледжу за організацію зустрічі зі студентами та турботу про продовження навчання студентів коледжу за обраним фахом. 

 

3 2
3 5
3 6

 

Кременецький лісотехнічний фаховий коледж здійснює висококваліфіковану підготовку спеціалістів, які продовживши навчання в НЛТУ України, успішно реалізовують себе на підприємствах лісової та деревообробної галузей, а також в інших галузях господарського комплексу України.

Дирекція ННІ ДКТД

Last modified on Середа, 10 травня 2023 11:02

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper