КОНКУРС-КВЕСТ «ЗАХИЩАЙ. МАНДРУЙ. ШАНУЙ»

зображення viber 2023 05 08 11 24 05 025

 

1 квітня 2023 р. минув рік з часу, відколи, захищаючи Україну, загинув наш викладач, поет, ідеолог та націоналіст Юрій Руф (Дадак). Вшановуючи світлу пам’ять Героя, громадсько-патріотичний центр “Дух нації” ім. Юрія Руфа (Дадака) організував в Національному лісотехнічному університеті України низку заходів, одним з яких є конкурс-квест “ЗАХИЩАЙ. МАНДРУЙ. ШАНУЙ”, який завершився 30 квітня.

Учасникам конкурсу пропонувалося:

  1. У соціальних мережах поширити інформацію про ТМ “Ґвер” https://gwear-lviv.com/catalogue/
  2. Знайти у Львові/в Україні локацію, пов’язану із персонажем чи подією, відображену на одязі “Ґвер”, сфотографуватися/зняти відео, підписати світлину/процитувати поезію Юрія Руфа та надіслати фото-відеоматеріали на Viber/Telegram організаторів квесту.

Учасники конкурсу проявили творчі здібності, обравши за локацію не тільки м. Львів, але і інші міста та села західного регіону. Кожна робота була цікавою і змістовною.

Конкурсна комісія розглянула усі надіслані роботи і визначила найкращі.

Переможцями конкурсу-квесту стали студентки групи ЕК-31 Навчального-наукового інституту екологічної економіки і менеджменту Когут Надія та Абразумова Софія.

За змістовні роботи переможниці конкурсу отримали подарунки у вигляді Сертифікатів на одяг та аксесуари у магазині ТМ “Ґвер” на суму 700 грн. Дякуємо Первинній профспілковій організації працівників НЛТУ України за фінансову допомогу у придбанні Сертифікатів.

Дякуємо усім учасникам конкурсу-квесту.

Пам’ятаймо наших Героїв, мандруймо мальовничими просторами нашої Батьківщини, захищаймо Україну і спільними зусиллями наближаймо ПЕРЕМОГУ!

Last modified on Вівторок, 09 травня 2023 17:38

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper