Обговорення освітньої програми спеціальності 281 “Публічне управління та адміністрування”: бакалавр, магістр, доктор філософії

25 квітня 2023 року відбулося розширене засідання кафедри публічного управління та адміністрування НЛТУ України, на якому обговорювалися освітні програми спеціальності 281 “Публічне управління та адміністрування”, освітніх ступенів: бакалавр, магістр, доктор філософії.

 

obhovorenia 1 27

 

Мета – оновлення змісту освітніх програм, методів викладання, можливі перспективи розвитку освітніх програм, виходячи з очікувань і потреб роботодавців, учасників освітнього процесу, загальних тенденцій розвитку галузі.

obhovorenia 2 27

На засідання запросили також колег з інших закладів вищої освіти, стейкхолдерів та здобувачів освіти, зокрема:

  • Позицію потенційних роботодавців висловили: Вікторія Довжик, директор департаменту фінансової політики Львівської міської ради; Оксана Томашук, заступник керівника апарату Львівської військової обласної державної адміністрації; Зеновій Бермес, президент Асоціації роботодавців Львівської області.
  • В межах обміну досвідом між університетами свої пропозиції щодо вдосконалення програм озвучили: Тарасенко Тетяна, доктор наук з державного управління (Національний технічний університет “Дніпровська політехніка”); Олена Лендюк, доктор наук з державного управління (Інститут державного управління та наукових досліджень з цивільного захисту).
  • Директор Навчально-наукового інституту екологічної економіки та менеджменту НЛТУ України, кандидат економічних наук Павло Динька виступив з пропозиціями щодо перспектив розвитку спеціальності та вдосконалення методів викладання за освітніми програмами.
  • Здобувачі освіти озвучили своє бачення та очікування від освітніх програм, методів і форм взаємодії з викладачами під час реалізації освітнього процесу. Студенти та аспіранти доєдналися до обговорення не тільки програми освітнього рівня, за яким навчаються, але й програм інших освітніх рівнів, конкретизуючи свою думку стосовно розвитку програм з точки зору очікувань від навчання та власного досвіду. 

 

obhovorenia 3 27
obhovorenia 4 27

 

Дискусію викликали питання наповнення програм, враховуючи позиції інноваційності та випереджального характеру компетентностей, що мають бути сформовані у здобувачів за різними освітніми рівнями. Після активного обговорення прийнято рішення затвердити освітні програми із врахуванням пропозицій всіх учасників робочої зустрічі.

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper