Подяка для колективу НЛТУ України: наша допомога – перемога!

Дорога лісотехнічна спільното, з приємністю повідомляємо про ПОДЯКУ колективу Національного лісотехнічного університету України від Благодійного фонду “Фундація підтримки медицини для військових”.

IMG 7705

6 квітня 2023 року ректор Національного лісотехнічного університету України, чл.-кор. НАН України, професор Володимир Загорський та керівник Центру професійного розвитку НЛТУ України, доцент Андрій Ліпенцев, відповідно до отриманого на передодні запрошення, взяли участь на вечорі подяки БФ “Фундація підтримки медицини для військових”, на якому аналізували діяльність фундації у 2022 році та обговорювали плани на поточний рік.

IMG 7709

Голова правління БФ “Фундація підтримки медицини для військових” Олександра Добош та начальник Військово-медичного клінічного центру Західного регіону Володимир Книгицький вручили ректору НЛТУ України Володимиру Загорському ПОДЯКУ за підтримку проєктів, які сприяють розвитку військової медицини та допомагають пораненим українським бійцям повернутися до активного життя.

Надання допомоги військовим і медикам є неоціненою у цей непростий для нас час. Продовжуємо добрі справи, разом до ПЕРЕМОГИ!

LOGO comunication1

 

 

 

Last modified on П'ятниця, 07 квітня 2023 13:03

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper