Підписано Меморандум про співробітництво Університету з Медичним об’єднанням

 

У Національному лісотехнічному університеті України започатковано співпрацю з Комунальним некомерційним підприємством “Львівське територіальне медичне об’єднання “Багатопрофільна клінічна лікарня інтенсивних методів лікування та швидкої медичної допомоги” (далі – КНП “1 територіальне медичне об’єднання міста Львова” або Медичне об’єднання).

 

IMG 5133

 

Ректор Університету, чл.-кор. НАН України, професор Володимир Загорський та генеральний директор КНП “1 територіальне медичне об’єднання міста Львова” Олег Самчук 13 лютого 2023 року підписали Меморандум про співробітництво з метою вирішення актуальних питань інноваційного розвитку охорони здоров’я та медицини Львівської територіальної громади, реалізації спільних програм та проєктів, розробки концепцій і використання природних рекреаційних ресурсів у проблематиці метального здоров’я, проведення спільних тренінгів та конференцій. Також співпраця полягатиме у забезпеченні професійного навчання через підготовку, перепідготовку, спеціалізацію та підвищення кваліфікації працівників КНП “1 територіальне медичне об’єднання міста Львова”, зокрема у сфері публічного управління та адміністрування.

Підписанню Меморандуму передували неодноразові робочі зустрічі щодо визначення основних напрямів співробітництва, які відбувалися за ініціативи першого проректора з науково-педагогічної роботи НЛТУ України, професора Олександра Сушинського, який акцентував увагу на тому, що завдяки консолідації зусиль Університету і Медичного об’єднання можна покращити інституційно-організаційний розвиток охорони здоров’я територіальної громади, удосконалити нормативно-правовий аспект у даній сфері, а також розвивати просвітницьку роботу з проблематики охорони здоров’я, зокрема ментального та психологічного.

 

IMG 5111

 

Керівництво Університету та Медичного об’єднання поділилися стратегічними напрацюваннями у роботі та перспективами, обговорили перші спільні проєкти для реабілітації хворих, де буде залучено рекреаційні ресурси Університету для екскурсій, виїзних занять, проведення різноманітних заходів для дітей-пацієнтів Лікарні Святого Миколая, щоб їх лікування відбувалося максимально комфортно та ефективно. Завершилася зустріч взаємними сподіваннями на плідну співпрацю та успішну реалізацію усього запланованого.

 

Last modified on Середа, 15 лютого 2023 14:22

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper