Започатковано співпрацю зі Західним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці

 

З метою підвищення кваліфікації державних службовців, надання методичної, консультаційної та інформаційної підтримки державним службовцям, а також підготовки та реалізації спільних заходів ректор Університету, чл.-кор. НАН України, професор Володимир Загорський та начальник Західного міжрегіонального управління Державної служби з питань праці Оксана Єзерська на початку лютого 2023 року підписали Меморандум про співпрацю між Західним міжрегіональним управлінням Державної служби з питань праці та Національним лісотехнічним університетом України.

1 memodandum zahid

У межах співпраці планується здійснювати підвищення кваліфікації державних службовців Міжрегіонального управління у Центрі професійного розвитку НЛТУ України шляхом організації та проведення спільних навчальних заходів, семінарів, круглих столів, науково-практичних конференцій, а також передбачається реалізація спільних проєктів для удосконалення системи професійного навчання, моніторингу ефективності спільної діяльності.

В обговоренні та підписанні Меморандуму взяли також участь начальник юридичного відділу Наталія Гординська та керівник Центру професійного розвитку Андрій Ліпенцев, які зазначили, що спільні цілі будуть досягатися на засадах партнерства, відкритості та прозорості задля максимально ефективного результату.

Також про подію: https://www.facebook.com/100089303131648/posts/pfbid02wF7eMFSpaWzSSvwkB7SDcbhUAQuQQeDavca96sT5sreBTd2orsew612ENGQBtZMol/?

 

 

Last modified on Вівторок, 14 лютого 2023 13:16

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper