Переймаємо досвід колег з Університету сталого розвитку м. Еберсвальде (Німеччина)

group-of-people

Викладачі Національного лісотехнічного університету України Сергій Гаврилюк, Любов Кондратюк, Галина Ортинська, Наталія Процах, Галина Сомар, Юлія Шведюк та Уляна Новак взяли участь у тижневому тренінгу “lncreasing the digital competences of teachers of higher education institutions” (5-9 грудня 2022 року), в Університеті сталого розвитку м. Еберсвальде (Німеччина).

Тренінг організовано в рамках міжнародного проекту “Ukrainian-German teaching network for the digital transformation of environmentaI education”, що фінансується DAAD. Керівником проекту є проф. Jan-Peter Mund, від НЛТУ України координатором проекту є доц. Андрій Головко. Тренінг покликаний ознайомити викладачів з передовим досвідом дистанційного навчання та сучасними підходами активізації роботи студентів під час онлайн-занять. Також у межах тренінгу проходила конференція “Ukraine Digital: Ways to Overcome Crisis in Education”, під час якої обговорювали нові виклики, пов'язані з організацією навчального процесу в університетах України в сучасних умовах.

Дякуємо рідному НЛТУ України та університету-партнеру з Німеччини Hochschule für nachhaltige Entwicklung Eberswalde за цікавий і пізнавальний тренінг, нові знайомства, корисні знання, можливість обмінятися досвідом і поспілкуватися з колегами з Університету сталого розвитку м. Еберсвальде та інших закладів вищої освіти зі Львова, Києва, Одеси та Житомира, відчути себе частиною сильної, креативної, дружньої команди Лісотехніки. Отримані знання та досвід обов’язково будемо впроваджувати в навчальний процес НЛТУ України.

 

Last modified on Понеділок, 12 грудня 2022 10:28

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper