День захисників і захисниць України

IMG 0988

День захисників і захисниць України – державне свято України, що відзначається щорічно 14 жовтня, разом зі святом Покрови Пресвятої Богородиці, Днем Українського козацтва та Днем створення Української повстанської армії. Це свято кожного, хто в різний час віддав свої силу, знання та професіоналізм справі захисту нашої держави.

Саме сьогодні, у 233-й день війни, вшановуємо українських героїв та героїнь, які захищали і захищають нині Україну, її народ від повномасштабного вторгнення росії.

Щира вдячність і низький уклін тим, хто мужньо і самовіддано тримає стрій за збереження незалежності України та відновлення її територіальної цілісності шляхом перемоги над агресором, країною-терористом. Серед колективу Національного лісотехнічного університету України є чимало героїв, які долучилися на захист нашої держави, зокрема: Ростислав Купчик, Григорій Нощенко, Степан Портах, Василь Солонинка, Василь Тарас, Богдан Фешанич, Василь Ходзінський, Віктор Ситник, Ростислав Бузило, Василь Гуль, Роман Мидлик, Микола Волоско, Артур Семен.

Бажаємо нашим захисникам козацького здоров’я, витримки і стійкості, успіхів на фронті і перемоги, хай Покровом Божа Матір огортає кожного! Пишаємося Вами, дякуємо і чекаємо у рідному Лісотехнічному!

Пам’ятаємо також і про подвиги загиблих героїв, схиляємо голови у скорботі за тих, хто, віддав своє життя за цінності свободи, глибока шана їхньому безсмертному подвигу. Спільнота нашого Університету хвилиною мовчання вшановує загиблих героїв-лісотехніків: Юрія Дадака, Ігоря Іжика, Володимира-Василя Куляна, Юрія Онисика, Сашка Капіноса, Ігоря Перона, Володимира Савчина, Андрія Ганкевича та інших. Герої не вмирають…

Пам’ять про загиблих земляків завжди буде в наших серцях.

Українські захисники й захисниці сьогодні уособлюють героїзм та відвагу воїнів багатьох поколінь, воїнів різних країн – усіх, хто протягом століть боронив ідеали свободи, відстоював державність і виборював незалежність.

Вітаємо усіх, хто носить високе звання захисника і захисниці України! Дякуємо Збройним силам України за службу і захист!

Вдячні Вам, ЗАХИСНИКИ, за те що бережете Україну!

233-й день війни…

Last modified on Вівторок, 18 жовтня 2022 08:10

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper