Стажування доцента Надії Юрків в Університеті сільськогосподарських наук і ветеринарної медицини (м. Клуж-Напока, Румунія)

23 05 01В рамках академічної мобільності за програмою Еразмус+ (напрям КА1) у період з 16 по 20 травня 2022 року доцент кафедри менеджменту та маркетингу, к.е.н. Надія Юрків проходила стажування в Університеті сільськогосподарських наук і ветеринарної медицини (м. Клуж-Напока, Румунія). Стажування відбувалося на факультеті агробізнесу. Координатором стажування була професор Сімона Орос (Simona Oros).

Метою стажування було:

  • ознайомлення з організацією навчального процесу в університеті;
  • обговорення навчальних програм і планів підготовки здобувачів вищої освіти за спеціальністю “Менеджмент агробізнесу”;
  • вивчення досвіду та нових методик викладання дисциплін з метою підвищення якості освіти;
  • збір наукової літератури для вдосконалення курсу дисциплін “Business Management” для іноземних студентів;
  • розширення мережі контактів з науково-педагогічними працівниками університету з Румунії для майбутньої співпраці;

23 05 04Під час стажування доцент Надія Юрків ознайомилася з організацією навчального процесу в Університеті сільськогосподарських наук і ветеринарної медицини, відвідала лекції професора Мануели Кармен Сіми (Dr. Manuela Carmen Simu з дисципліни “Менеджмент” для студентів бакалаврського курсу та заняття завідувача кафедри економіки, професора Фелікса Еріона (Prof. Dr. Felix Arion) із студентами-магістрами англомовної програми.

23 05 02На пропозицію завідувача кафедри економіки Фелікса Еріона (Prof. Dr. Felix Arion) Надія Юрків провела лекцію для студентів магістерського рівня з В’єтнаму, Індії, Грузії, Азербайджану, Бельгії, Непалу, Франції, Індонезії та Мексики, а також викладачів факультету агробізнесу, які ведуть англомовні курси. Викладений в лекції матеріал викликав активне зацікавлення, що супроводжувалося жвавою дискусією між студентами та викладачами факультету. Така форма активності під час стажування дала значний досвід спілкування з іноземними студентами, а також розуміння методичних підходів для удосконалення навчального процесу.

23 05 05У програмі активностей доцента Надії Юрків була також участь у складі журі щорічного наукового симпозіуму студентів. Надзвичайно вразила активність румунських студентів, креативний підхід до представлення своїх проектів та наукових розробок, а також емоційність та бажання суперництва. 

Знайомство з факультетом агробізнесу дало можливість обговорити напрямки майбутньої співпраці між кафедрою менеджменту та маркетингу НЛТУ України і факультетом агробізнесу університету м. Клуж-Напока.

Результатом стажування стало вдосконалення курсу дисциплін новим навчальним та науковим матеріалом, методиками викладання, а також налагодження майбутньої співпраці кафедри менеджменту та маркетингу НЛТУ України з факультетом агробізнесу і кафедрою економіки Університету сільськогосподарських наук і ветеринарної медицини м. Клуж-Напока.

В.о. завідувача кафедри менеджменту та маркетингу 
доц. Микола МАТВЕЄВ,

доцент кафедри менеджменту та маркетингу
Надія ЮРКІВ.

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper