Працівники Ботанічного саду НЛТУ України долучилися до проведення екскурсій по зелених куточках нашого міста

9Працівники Ботанічного саду НЛТУ України долучилися до дуже цікавої та корисної ініціативи управління екології та природних ресурсів ЛМР з проведення екскурсій по зелених куточках нашого міста для тих українців, які вимушено переїхали до Львова з гарячих точок. Спілкування відбулося у форматі акції #львівзустрічає.

Дуже цікаву екскурсію по колекційній флорі у дендрарії провела завідувачка відділу лісівничо-ботанічних досліджень Ботсаду, канд. с.-г. наук Наталія Кендзьора, заглянули у музей лісової фауни та активно агітували молодь поступати у наш університет на навчання.

Окрім всього іншого послухали історію становлення та розвитку легендарного гурту Океан Ельзи від одного із учасників гурту та випускника нашого університету Павла Гудімова. Особливо було цікаво почути той факт, що "океанівці" одні із своїх перших репетицій проводили у гуртожитку нашого університету.

Дякуємо очільниці управління екології та природних ресурсів ЛМР Олександрі Сладковій за можливість взяти участь у такій цікавій та багатогранній акції.

Директор Ботанічного саду
Ростислав КРАВЧУК

Last modified on П'ятниця, 06 травня 2022 09:09

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper