Найкращі управлінські практики, пов‘язані з забезпеченням функціонування водозборів, веденням лісового господарства та збереженням якості водних ресурсів»

Шановні наші колеги та партнери!
 
Запрошуємо Вас та Ваших колег взяти участь у тренінгу «Найкращі управлінські практики, пов‘язані з забезпеченням функціонування водозборів, веденням лісового господарства та збереженням якості водних ресурсів» в рамках проєкту «Найкращі практики Лісової Служби США щодо якості води – Україні», що відбудеться у форматі коротких тренінгових вебінарів щовівторка починаючи з 18 квітня цього року.
Всього в рамках зазначеного тренінгу буде проведено 6 вебінарів, теми яких були обрані в ході відкритого опитування представниками лісової галузі України. Вебінари проводитимуть експерти Лісової Служби США та українські експерти, буде забезпечено синхронний переклад з англійської на українську мову.
Вебінари будуть проводитися з 15:00 до 17:00 київського часу і складатимуться з презентації теми (30”) та практичної роботи і обговорення (1’30”).
Тренінг може бути корисним наступним спеціалістам галузі: головним лісничим, лісничим, головним інженерам лісового господарства та інженерам з будівництва доріг в штаті лісогосподарських філій ДП «ЛісиУкраїни», проєктантам лісових доріг та незалежним інженерам з будівництва лісових доріг та технічного нагляду, науковцям, які працюють над питаннями технології лісозаготівель та будівництва мережі лісових доріг, волоків та лісової інфраструктури, студентам лісогосподарських та дотичних спеціальностей, іншим зацікавленим спеціалістам.
 
Графік проведення вебінарів тренінгу «Найкращі управлінські практики, пов‘язані з забезпеченням функціонування водозборів, веденням лісового господарства та збереженням якості водних ресурсів»:
Тема вебінару
Дата проведення    
Презентатор_ка
Найкращі управлінські практики щодо захисту вразливих (водних) ресурсів
18 квітня
Полін Адамс
Найкращі управлінські практики щодо лісоскладів, трелювальних волоків
25 квітня
Том Павлесич
Технології лісозаготівлі
2 травня
Буде визначено додатково
Дотримання вимог та моніторинг проривів наносів (осаду) у водозбірному басейні навколо міста Нью-Йорк
9 травня
Том Павлесич
Проєктування доріг з малим навантаженням (гравійні та ґрунтові дороги, до 400 транспортних засобів денно)      
16 травня
Еріка Борум
Поширення даних та інформації – вебсайти з публічним доступом, звітування, інструменти відслідковування
23 травня
Джоан Карлсон
 
Шановні колеги, переконливо просимо Вас поширити цю інформацію серед підпорядкованих Вам інституцій, Ваших підлеглих та колег і довести можливість участі у зазначеному тренінгу до кожного і кожної співробітника_ці/ студента_ки/ колеги, які працюють або навчаються в установі/ організації/ підприємстві, яке Ви очолюєте.
В разі наміру взяти участь у тренінгу, просимо зареєструватися за посиланням: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScFzaQo9SlNJGudvXJCMHpRiy70jGjEuIawmXmDTpWiGVebkg/viewform?usp=sf_link.
 
В разі запитань та уточнень, просимо контактувати Лесю Лойко, +38 067 3101631.
 
Last modified on Вівторок, 04 квітня 2023 08:48

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper