- Деталі
- Категорія: Освітньо-професійні програми
J2 Готельно-ресторанна справа та кейтеринг
(241 Готельно-ресторанна справа)
Випускники є фахівцями з управління готельними і ресторанними комплексами, кемпінгами, мотелями, державними та приватними підприємствами готельної та ресторанної індустрії, іншими підприємствами сфери обслуговування, які досконало володіють організацією та технологіями обслуговування в готелях і закладах ресторанного господарства, менеджментом та маркетингом готельного і ресторанного бізнесу, на професійному рівні діловою англійською, німецькою або польською мовами для виконання управлінських функцій та типових задач діяльності у сфері готельно-ресторанного бізнесу.
Випускники є фахівцями з управління готельними і ресторанними комплексами, кемпінгами, мотелями, державними та приватними підприємствами готельної та ресторанної індустрії, іншими підприємствами сфери обслуговування, які досконало володіють організацією та технологіями обслуговування в готелях і закладах ресторанного господарства, менеджментом та маркетингом готельного і ресторанного бізнесу, на професійному рівні діловою англійською, німецькою або польською мовами для виконання управлінських функцій та типових задач діяльності у сфері готельно-ресторанного бізнесу.

БАКАЛАВР
Освітньо-професійна програма(2024-25)Освітньо-професійна програма(2023)
Освітньо-професійна програма (2021)
Навчальний план (2024)
Навчальний план (2022)
Рецензії та відгуки роботодавців
Силабуси
МАГІСТР
Освітньо-професійна програмаНавчальний план
Рецензії та відгуки роботодавців
Силабуси