AIESEC - міжнародні стажування та організація локальних проєктів

Доброго дня, мене звуть Катя. Я менеджер відділу маркетингу львівського осередку міжнародної молодіжної організації AIESEC. 
 
AIESEC- найбільша молодіжна організація у світі, яка зокрема у Львові діє з 1994 року. Серед основних наших цілей: досягнення миру, та розвиток лідерства серед молоді. Як ми реалізовуємо свою мету? За допомогою міжнародних стажувань та організації локальних проєктів: молодіжних форумів та конференцій.
 
Одним з видів стажувань, що пропонує наша організація це програма — Global Talent — професійні оплачувані стажування терміном 2-18 місяців для людей віком від 19 до 29 років, що дозволяють прокачати професійні навички та кар’єру в іноземному оточенні за кордоном. 
 
Гадаю подібна можливість може бути цікавою для вашої аудиторії/студентів, адже вона надає досвід роботи за кордоном, можливість професійного та персонального розвитку.Чи могли б ви розповісти про дану можливість, що надає AIESEC серед своєї аудиторії/студентів, в форматі stories або публікації?Звичайно, якщо у Вас виникнуть додаткові питання, я готова на них відповісти.

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper