Гастролі на міжнародний фестиваль мистецтв «Сонячна Олімпія»

243553785 379629520467916 3243288920849432852 nНародний ансамбль народного танцю Національного лісотехнічного унверситету України “Полонина” під керівництвом Оксани Коваль були на гастролях у сонячній Болгарії. Колектив студентів та випускників взяли участь у Міжнародному фестивалі “Sunny Olympia” впродовж з 8 по 15 серпня, який проходив у місті Кранево. Традиційно фестиваль проходить в Молодіжному центрі «Валко» / готель «Фрегата», курорт Кранево, Болгарія. Його учасниками стали колективи з багатьох країн, серед яких Білорусія, Молодова, Сербія, Албанія, Македонія, Україна та інші. 

Фестиваль «Сонячна Олімпія» - це прекрасна можливість відпочинку і оздоровлення, а також демонстрація творчості, спілкування з однодумцями, передача творчого досвіду і знайомство з досягненнями інших колективів. Унікальність фестивалю «Сонячна Олімпія» в тому, що виступи ансамблів на сцені Молодіжного центру «Валко» чергуються з яскравими анімаційними проектами, що дозволяють учасникам з різних країн познайомиться один з одним, а також дізнатися про культуру та традиції Болгарії. Кількість концертних виступів чітко збалансовано з можливістю відпочинку. Фестиваль об'єднує талановитих дітей і молодь в одному творчому союзі, сприяючи встановити дружніх контактів між колективами з різних країн і показати неповторні барви своєї держави, продемонструвати національний колорит культури своєї країни, проявити себе таким, яким є кожен.

Окрім того, учасники ансамблів отримали масу гарних вражень, відпочили на теплому морі, відвідували цікаві місця, грали в ігри. Досвід і традиції проведення фестивалю доводять, що «Сонячна Олімпія» - місце незабутніх зустрічей, прояви і досягнення успіхів у творчості, гучних овацій, нових друзів, яскравих вражень.

Оксана Коваль, Ірина Господарисько, Володимир Яркун

Last modified on П'ятниця, 08 жовтня 2021 12:15

Спеціальності університету

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper