До уваги науково-педагогічних працівників НЛТУ України конкурс на здобуття стипендій для стажування в Трансільванському університеті м. Брашов 

erasmus

ОГОЛОШЕННЯ

До уваги науково-педагогічних працівників НЛТУ України

Національний лісотехнічний університет України і

Трансільванський університет м. Брашов 

(Transilvania University of Brasov, Румунія)

оголошують конкурс

на здобуття стипендій для стажування

в Трансільванському університеті м. Брашов 

за програмою Євросоюзу Еразмус+ (напрям КА1)
(http://erasmusplus.org.ua/erasmus/ka1-navchalna-mobilnist/indyvidualni-hranty/kredytna-mobilnist.html)

Конкурс оголошується на здобуття таких стипендій:

  • чотири стипендії для стажування науково-педагогічних працівників тривалістю 7 днів. З них: 1 стипендія з періодом реалізації до 31.07.2023 р. та 3 стипендії з періодом реалізації до 31.07.2024 р.

Галузь освіти для стажування (згідно з ISCED-2013): 0722 Manufacturing and processing (materials ‒ wood).

Мова – англійська/румунська.

Стажування фінансується за рахунок програми Євросоюзу Еразмус+.

Примітка: Зверніть, будь ласка, увагу, що з огляду на воєнний стан в Україні є обмеження щодо виїзду чоловіків віком від 18 до 60 років. Категорії військовозобов’язаних громадян, які не підлягають призову на військову службу під час мобілізації, визначені Законом України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію». Для перетину державного кордону для вказаних категорій військовозобов’язаних громадян потрібна довідка про відстрочку від мобілізації, видана військкоматом. Відповідно до вимог Закону України «Про прикордонний контроль», повноваження щодо надання особам, у тому числі й громадянам України призовного віку, дозволу на перетинання державного кордону України надані уповноваженим посадовим особам, які здійснюють прикордонний контроль у пунктах пропуску через державний кордон України.

УМОВИ УЧАСТІ В КОНКУРСІ

  • викладачі, які проходитимуть стажування англійською мовою: обовʼязкове розроблення дисципліни для викладання англійською мовою в НЛТУ України;
  • викладачі, які проходитимуть стажування румунською мовою: керівництво/менторство студентів Трансільванського університету м. Брашов під час їх мобільності в НЛТУ;
  • володіння мовою стажування на рівні не нижчому ніж В1 згідно з Common European Framework of Reference for Languages (CEFR) http://europass.cedefop.europa.eu/en/resources/european-language-levels-cefr;
  • умовою допуску до участі у конкурсному відборі на здобуття стипендії для стажування науково-педагогічних працівників, у яких сумарний обсяг мобільності зі стажування складає понад 50 календарних днів, є наявність розробленого ними рукопису конспекту лекцій англійською мовою з відповідної дисципліни, затвердженого Науково-методичною радою університету (рішення Науково-методичної ради від 14 листопада 2019 р.).

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ УЧАСТІ В КОНКУРСІ

  1. Curriculum Vitae ‒ біографічна довідка мовою стажування (у форматі Europass http://europass.cedefop.europa.eu/documents/curriculum-vitae/templates-instructions) зі списком основних публікацій.
  2. Проект Угоди мобільності (див. Додаток) з відображенням пропонованої програми стажування та їх відповідності пріоритетам і завданням, передбачених «Стратегією інтернаціоналізації Державного вищого навчального закладу “Національний лісотехнічний університет України” на період до 2026 року”.
  3. Сертифікат незалежного оцінювання рівня володіння англійською/румунською мовою або довідка, видана кафедрою іноземних мов НЛТУ України. Форма довідки Language Assessment Sheet затверджена «Положенням про порядок реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу Державного вищого навчального закладу «Національний лісотехнічний університет України».
    Отримати довідку про знання іноземних мов (Language Assessment Sheet, див. додаток 5 Положення) можна, склавши іспит на кафедрі іноземних мов університету. Для складання іспиту потрібно зареєструватися до 22 травня 2023 р. на кафедрі іноземних мов (інформацію про реєстрацію необхідно надіслати на електронну адресу Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.   із зазначенням ПІБ та мови).
    Іспит відбудеться дистанційно 23 травня 2023 р. (вівторок) о 11.00 год. Усі зареєстровані кандидати отримають посилання для проходження іспиту від кафедри іноземних мов.
  4. Копія закордонного паспорту.
  5. Лист підтримки від завідувача кафедри, на якій працює науково-педагогічний працівник, з погодженням включення дисципліни до плану розвитку англомовних дисциплін кафедри (українською мовою).

Скановані копії документів, складених у встановленій послідовності, надсилаються одним файлом у форматі PDF (максимальний розмір – 15 Мб) на електронну адресу відділу міжнародних зв’язків Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. .

Назва файлу: Name Surname 380ххххххххх
(імʼя, прізвище згідно з закордонним паспортом, номер мобільного телефону +380ххххххххх).

Тема листа: Name Surname 380ххххххххх

Термін подання документів в електронній формі – до 18.00 год. 27 травня 2023 р.

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ:

  1. Засідання конкурсної комісії НЛТУ України з розгляду поданих документів. Складання протоколу засідання із загальним рейтингом всіх претендентів.
  2. Подання протоколу засідання, номінаційних листів і документів претендентів на розгляд до приймаючого університету.
  3. Прийняття рішення Трансільванським університетом м. Брашов. Остаточне рішення про надання стипендій ухвалюється Трансільванським університетом з урахуванням його пріоритетів щодо інтернаціоналізації, навчальних модулів, підтримки існуючої співпраці або розвитку нових контактів.
  4. Оприлюднення відділом міжнародних зв’язків результатів конкурсу на сайті НЛТУ України.
  5. Підписання тристоронньої угоди мобільності.
  6. Оформлення закордонного відрядження згідно з розділом 7 «Положення про порядок реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу Державного вищого навчального закладу «Національний лісотехнічний університет України».

Претенденти оцінюються конкурсною комісією НЛТУ України за такими критеріями:

  • Відповідність запропонованої угоди мобільності пріоритетам і завданням, передбачених «Стратегією інтернаціоналізації Державного вищого навчального закладу «Національний лісотехнічний університет України” на період до 2026 року».
  • Рівень кваліфікації науково-педагогічного/адміністративного працівника.

Додаток:

  1. Положення про порядок реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу Державного вищого навчального закладу “Національний лісотехнічний університет України”.

З питаннями щодо конкурсу звертатися до відділу міжнародних зв’язків НЛТУ України за адресою: адміністративний корпус НЛТУ України, кім.10. Контактна особа – Василишин Христина Романівна Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її. , з копією листа на Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.

Last modified on Четвер, 18 травня 2023 14:13

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper