Студенти Лісотехніки вшанували пам’ять загиблих воїнів

 

IMG 5464

 

24 лютого 2023 року, в річницю повномасштабного вторгнення росії на Українську землю, студенти Національного лісотехнічного університету України разом із студентами інших закладів вищої освіти Львова відвідали поле Почесних поховань і вшанували пам’ять полеглих Героїв у російсько-українській війні.

На полі Почесних поховань на Личаківському кладовищі спочиває доцент кафедри технологій лісопиляння, столярних і дерев’яних будівельних виробів Національного лісотехнічного університету України, кандидат технічних наук Юрій Романович ДАДАК, відомий поет, громадський діяч та засновник літературно-просвітницького проєкту “Дух Нації’ (поетичне псевдо – Юрій Руф). У перший же день широкомасштабної війни Юрій Романович вступив до лав 24-ї окремої механізованої бригади імені Короля Данила Збройних Сил України. Він загинув 1 квітня 2022 року в бою з російськими окупантами на Луганщині. Голова Студентської ради НЛТУ України Юлія ЗОНГАЙМ поклала квіти на могилу Героя, засвідчуючи розуміння молодих людей того, що завдяки таким бійцям і патріотам, студентство має можливість жити і навчатися у відносній безпеці.

Захід, організований Студентською Радою Львова, доводить, що студентство пам’ятає і завжди буде пам’ятати тих, завдяки яким ми продовжуємо жити у вільній та незалежній державі.

Слава і шана нашим Героям! Слава Україні!

 

Last modified on Вівторок, 28 лютого 2023 07:50

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper