День Гідності та Свободи

prapor_Ukrainy

21 листопада – особливий день для кожного українця, день, коли насамперед вшановуємо патріотизм і мужність громадян, які восени 2004 року і та з листопада 2013 року постали на захист демократичних цінностей, прав і свобод людини і громадянина, національних інтересів України та її європейського вибору, проявили людську відвагу та самовідданість, щоб змінити хід історії нашої держави.

Україна – це територія гідності і свободи, це те, що робить нас гідними нащадками наших батьків. Будемо з шаною зберігати цей безцінний скарб! Сьогодні, як ніколи, актуальними є слова Тараса Шевченка:

“Борітеся – поборете!

Вам Бог помагає!

За вас правда, за вас слава

І воля святая!”

Повномасштабна агресія росії проти України перетворила нашу державу на своєрідний Майдан з його базовими принципами самоорганізації, консолідації, взаємодопомоги та безстрашності. Війна змусила нас активніше переосмислювати наше минуле, глибше відчувати й усвідомлювати важливість тих ціннісних орієнтирів, які були задекларовані під час Революції гідності та Майдану незалежності.

У День Гідності та Свободи вшановуємо усіх, хто віддав своє життя за незалежність, цінності демократії, відстоюючи права і свободи людини, серед яких є наші лісотехніки. Час плине, а пам’ять залишається!  https://youtu.be/16BeKzjsLuA.

"І хто б там що кому не говорив, а згине зло і правда переможе!" (Ліна Костенко)

Last modified on Понеділок, 21 листопада 2022 06:07

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper