Конкурс на здобуття стипендій для стажування в Університеті Любляни за програмою Еразмус+

erasmusДо уваги науково-педагогічних працівників НЛТУ України!

Національний лісотехнічний університет України та Університет Любляни (Словенія) оголошують конкурс на здобуття стипендій для стажування в Університеті Любляни за програмою Еразмус+ (напрям КА1).

Кількість місць на мобільність: 2.

Тривалість стажування – 5 днів (+2 дні на подорож) на кожну мобільність.

Мова стажування – англійська/ словенська.

Галузь стажування відповідно до ISCED-2013: 0821 Forestry (Forestry Machinery, Environmental Impact). 

Період реалізації мобільності – до 30 червня 2023 року.

Стажування фінансується за рахунок програми Євросоюзу Еразмус+. Покриваються витрати на подорож та проживання.

УМОВИ УЧАСТІ В КОНКУРСІ

Мета стажування: відвідування біотехнічного факультету Університету Любляни, навчальних занять, професійний розвиток в галузі методики викладання і досліджень.

ВИМОГИ ДО ПРЕТЕНДЕНТІВ:

  • викладачі, які проходитимуть стажування англійською мовою: обовʼязкове розроблення дисципліни для викладання англійською мовою в НЛТУ України; 
  • викладачі, які проходитимуть стажування словенською мовою: керівництво/менторство мобільністю студентів чи викладачів Університету Любляни під час їх перебування в НЛТУ;
  • володіння мовою стажування на рівні не нижчому ніж В2 згідно з Common European Framework of Reference for Languages (CEFR http://europass.cedefop.europa.eu/en/resources/european-language-levels-cefr  .
  • умовою допуску до участі у конкурсному відборі на здобуття стипендії для стажування науково-педагогічних працівників, у яких сумарний обсяг мобільності зі стажування складає понад 50 календарних днів, є наявність розробленого ними рукопису конспекту лекцій англійською мовою з відповідної дисципліни, затвердженого Науково-методичною радою університету (рішення Науково-методичної ради від 14 листопада 2019 р.).

Зобов’язання викладача після повернення зі стажування:

  •   прозвітувати про стажування на засіданні кафедри/Вченої ради ННІ (копію звіту подати у відділ міжнародних зв’язків);
  •   стислий звіт про стажування за програмою Еразмус+ опублікувати на сайті НЛТУ України;
  •   виконувати відповідне навантаження з англомовної дисципліни в НЛТУ України / забезпечувати менторство мобільністю студентів чи викладачів Університету Любляни під час їх перебування в НЛТУ .

ПЕРЕЛІК ДОКУМЕНТІВ ДЛЯ УЧАСТІ В КОНКУРСІ

  1. Curriculum Vitae ‒ біографічна довідка мовою стажування (у форматі Europass) з переліком основних публікацій.
  2. Letter of Intent ‒ мотиваційний лист мовою стажування. Претенденти, які уже проходили стажування в Університеті Любляни, у листі наміру повинні пояснити, чому подають заявку знову. 
  3. Проект тристоронньої угоди про мобільність  (див. додатки 13-14 «Положення про порядок реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу ДВНЗ «НЛТУ України»). У змісті угоди претенденту рекомендовано відобразити сферу наукових/академічних інтересів та пояснити очікуваний внесок у досягнення завдань, передбачених Стратегією інтернаціоналізації ДВНЗ “Національний лісотехнічний університет України” на період до 2026 року.
  4. Сертифікат незалежного оцінювання рівня володіння іноземною мовою або довідка, видана кафедрою іноземних мов НЛТУ (Language Assessment Sheet). 

До участі в конкурсі допускаються лише ті кандидати, які надали повний пакет документів. Документи надсилаються одним файлом у форматі PDF (максимальний розмір – 15 Мб) на електронну адресу відділу міжнародних зв’язків НЛТУ України Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.  

Назва файлу:  Name Surname 380ххххххххх (імʼя, прізвище згідно з закордонним паспортом, номер мобільного телефону +380ххххххххх).

Тема листа: Name Surname Application Erasmus+ 

Термін подання документів  – до 20 вересня 2022 року.

Примітка: Зверніть, будь ласка, увагу, що з огляду на воєнний стан в Україні є обмеження щодо виїзду чоловіків віком від 18 до 60 років. Категорії військовозобов’язаних громадян, які не підлягають призову на військову службу під час мобілізації, визначені Законом України «Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію». Для перетину державного кордону для вказаних категорій військовозобов’язаних громадян потрібна довідка про відстрочку від мобілізації, видана військкоматом. Відповідно до вимог Закону України «Про прикордонний контроль», повноваження щодо надання особам, у тому числі й громадянам України призивного віку, дозволу на перетинання державного кордону України надані уповноваженим посадовим особам, які здійснюють прикордонний контроль у пунктах пропуску через державний кордон України.

ПОРЯДОК ПРОВЕДЕННЯ КОНКУРСУ

  1. Засідання конкурсної комісії НЛТУ України з розгляду поданих документів. Складання протоколу засідання із загальним рейтингом всіх претендентів.
  2. Подання протоколу засідання, номінаційних листів і документів претендентів на розгляд до Університету Любляни.
  3. Прийняття рішення  приймаючим університетом.
  4. Оприлюднення відділом міжнародних зв’язків результатів відбору на сайті НЛТУ України та інформування учасників конкурсу.
  5. Погодження програми мобільності та підписання тристоронньої угоди.
  6. Оформлення закордонного відрядження згідно з розділом 7 «Положення про порядок реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу ДВНЗ «Національний лісотехнічний університет України».

Конкурсна комісія НЛТУ України складає загальний рейтинг і номінує науково-педагогічних працівників на основі таких критеріїв:

  • Рівень кваліфікації та академічні досягнення науково-педагогічного працівника.
  • Мотивація та забезпечення сталості партнерства.
  • Відповідність запропонованої угоди мобільності пріоритетам і завданням, передбачених «Стратегією інтернаціоналізації Державного вищого навчального закладу «Національний лісотехнічний університет України” на період до 2026 року».

З питаннями щодо конкурсу звертатися у відділ міжнародних зв’язків НЛТУ України: адміністративний корпус НЛТУ України, кім. 10. Контактна особа – Василишин Христина Романівна, Ця електронна адреса захищена від спам-ботів. Вам потрібно увімкнути JavaScript, щоб побачити її.    

Додатки:

  1. Положення про порядок реалізації права на академічну мобільність учасниками освітнього процесу ДВНЗ НЛТУ України.
  2. Стратегія інтернаціоналізації Державного вищого навчального закладу “Національний лісотехнічний університет України” на період до 2026 року.

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper