Конкурс Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа»

horyzont evropyДо 9 березня 2023 року триває приймання пропозицій на участь у конкурсі «Послуги дослідницької інфраструктури для підтримки досліджень у сфері охорони здоров’я, прискорення зеленої та цифрової трансформації та розвитку провідних знань (2023) (HORIZON-INFRA-2023-SERV01)» Рамкової програми Європейського Союзу з досліджень та інновацій «Горизонт Європа».

Конкурс сфокусований на наданні послуг інтегрованих дослідницьких інфраструктур з метою реалізації досліджень та технологій для розв'язання суспільних проблем, зокрема викликів у сфері охорони здоров’я, переходу до зелених та цифрових технологій, стійкості до криз, а також розвитку новітніх знань у широких наукових сферах.

Передбачено, що дослідники з України зможуть отримати інформаційну підтримку, допомогу в підготовці заявок до конкурсу, матимуть пріоритет у відборі за рівних наукових заслуг, а також розширені можливості, зокрема спеціальне навчання та тривалість візитів (понад 3 місяці). Дані про участь України в межах програми будуть збиратися окремо.

Докладніше про конкурс та процедуру подання заявки: https://mon.gov.ua/ua/news/trivaye-prijmannya-zayavok-na-uchast-u-konkursi-v-mezhah-ramkovoyi-programi-yevropejskogo-soyuzu-z-doslidzhen-ta-innovacij-gorizont-yevropa

Last modified on Monday, 02 January 2023 09:12

logo nltuUKRAINIAN
NATIONAL
FORESTRY
UNIVERSITY

 

 

© 2023 НЛТУ України

JoomShaper