20 жовтня - прийом заявок на 16-й конкурс Стипендіальної програми Завтра.UA

zavtraПовідомляємо Вам, що цього року Фонд  Віктора Пінчука розпочинає  вже 16-й конкурс Стипендіальної програми Завтра.UA,  де студенти вашого навчального закладу  мають шанс  отримати підтримку та можливості для професійного розвитку та самореалізації.

Стипендіальна програма «Завтра.UA» - найбільша приватна загальнонаціональна програма з підтримки талановитої молоді в Україні, скарбничка можливостей та перспектив  розвитку для  студентів закладів вищої освіти, серед яких зокрема: участь у публічних лекціях, Молодіжному Форумі «Завтра.UA», Форумі молодих лідерів в рамках Щорічної зустрічі Ялтинської Європейської Стратегії (YES), літніх таборах, майстер класах, тренінгах, цікавих конкурсах тощо. Крім того, студенти можуть отримувати фінансову, інформаційну, партнерську та експертну підтримку від Фонду Віктора Пінчука.

Впевнені, що з–поміж ваших студентів є соціально-активні розумники, які прагнуть змінити нашу державу на краще.

Тому просимо  поширити інформацію  про конкурс серед студентів, викладачів, та співробітників підрозділів.

Нижче коротка інформація про умови участі в конкурсі «Завтра.UA»:

ü  До участі у конкурсі запрошуються студенти українських ЗВО – університетів, академій та інститутів будь-якої форми власності, 3 – 6 курсів денної форми навчання (бакалаврат та магістратура), громадяни України, віком до 35 років включно.

ü  Прийом заявок на участь у конкурсі буде відкрито на сайті програми zavtra.in.ua з  20 жовтня до 30 листопада  2021 року.

Більш детальну інформацію про умови конкурсу «Завтра.UA» можна дізнатись на сайті zavtra.in.ua у розділі «Конкурс»  за посиланням: https://zavtra.in.ua/competition/umovy-provedennya-konkursu/

Крім того, якщо  у вас виникнуть запитання щодо конкурсу, координатор  «Завтра.UA», Оксана Бугера  радо відповість на них за телефоном (097)720 59 94, або листом buhera@pinchukfund.org

Щиро Вам дякуємо і сподіваємось на зустріч на наступних подіях програми «Завтра.UA»!

З повагою,

керівниця Департаменту освітніх програм                                                                                                           Гриценко С.А.

Фонду Віктора Пінчука

Last modified on Четвер, 21 жовтня 2021 12:16

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper